Sjuka - hur funkar det då?

Ja, nu har vi snart varit sjuka i 2 veckor. Hosta från "hell" och feber till och från. Förra fredagen kände vi oss på G och åt på campingens restaurang. Tyvärr gick det inte många timmar innan vi däckade igen och blev sängliggande. 

(null)


Genom alla år har vi endast varit sjuka samtidigt några få gånger, men att vara det i husbil har sina fördelar. Nära till allt🤣. Idag är det fredag igen och åter känner vi att vi är på G, men vi har lärt oss en läxa. Så dagens ansträngning får bli dusch, blåsa håret och Thomas får raka sig.
Tur i oturen var att när vi insjukna så var kylskåpet precis påfyllt. I frysen fanns flera färdiga rätter som tillagats tidigare. Dagarna vi var som sjukast levde vi på baguette och när vi kände oss lite bättre kunde vi värma mat. Tyvärr är ju inte kylskåpet inte i den storlek så man klarar sig i 14 dagar.
I onsdags fick vi därför, trötta och matta åka till köpcentrat för påfyllning.

(null)

(null)

(null)

(null)

Sista dagarna har regnet vräkt ner, så det har varit helt ok att ligga i sängen.
  (null)

Sammanfattning av dessa 2 veckorna är att det känts som enklare att vara sjuk i husbilen istället för hemma i huset. Allt nära till hands och man slipper upp och ner för trappan😁. Så det är bara att konstatera, livet är lättare i husbilen😁. Just nu skiner solen och man kan se att shorts och sandaler åter är på. Nu håller vi tummarna för bättre väder och snabbt tillfrisknande.


thomaslena.blogg.se

Här berättar vi om våra resor med husbilen och livet som pensionärer.

RSS 2.0