En månad i Santa Pola

Nu har vi redan varit en månad i Santa Pola, vilket inte hänt om vi inte haft en pandemi. Vi vill oftast röra på oss redan efter en vecka och ibland redan efter några dagar. Det är det som är den stora fördelen med att resa med husbil.
Nu får vi som alla andra finna oss i att allt är annorlunda i år. Här finns många svenska säsongare på campingen och de har sett till att det finns många aktiviteter man kan roa sig med. Vilket har gjort att vi kunnat stilla rastlösheten som kommer över oss emellanåt.
De aktiviteter som vi gärna deltar i är -
Mölky, sifferkubb
(null)

(null)

Canasta, kortspel som vi ägnar oss åt på torsdagar.

(null)

One card, också ett kortspel.
Där kan man vinna både potten och vin, sist fick Thomas med sig en flaska hem, medan jag fick nöja mig med en lite pottvinst. Riktigt roligt med en härlig stämning. Efter förra gången gick jag hem och gjord två "pengapungar" till alla kommande vinster. Thomas fick en något mindre variant 🤣🤣🤣. (null)

(null)

Boule har vi varit med och spelat en gång, men det kan nog bli fler gånger. Sedan finns cykelturer och gemensamma hundpromenader.
På kvällarna framför tv’n kommer min stickning fram, en hobby jag började med förra året då vi åkte på vår första vinterresa. Nu har det blivit lite till barnbarnen, får bli påskpresenter då vi inte kommer hem till jul.
(null)

(null)

Poolen gillar vi skarpt och här blir det ett besök i stort sett varje dag. Vissa dagar är bättre än andra, tex. då man fyller år och man är ensam i poolen🥂😁. (null)

Vi går gärna ut och äter och känner ingen rädsla för att bli smittade,  vi går ut vid sjusnåret och spanjorerna kommer bra mycket senare. Flera gånger har det bara varit vi på restaurangen. Oftast går vi ut själva, men har även blivit med gamla vänner hemifrån och nya vänner. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Cyklarna används flitigt, främst när vi skall handla men även bara för nöjes skull i omgivningarna. 
Väldigt fin cykelbana längsmed strandpromenaden.
(null)

(null)

(null)

I fredags hade vi för första gången dåligt väder, så inget poolhäng eller annan uteaktivitet. Istället passade vi på att göra lite adventsfint🎄.
(null)

(null)

Som ni ser, så går livet sin gilla gång och det finns inte mycket att klaga på😁☀️👍, även om vi måste städa och tvätta tak ibland🤣.
(null)






thomaslena.blogg.se

Här berättar vi om våra resor med husbilen och livet som pensionärer.

RSS 2.0