En härlig tid med lekar, gemensamma måltider är nu över.

Senaste veckan har vi haft fullt upp med lekar och socialt umgänge.
I måndags var det åter dags för Möllky och tack vare kanonspel från S-Å, så segrade vi👍 och kunde gå hem med varsin flaska Cava.
(null)

 

På tisdagen spelade vi lite boule med Lasse och Gunilla för att sedan på kvällen bli bjudna på rotmos och fläsklägg hos Ronny och Lena. Vi fick då besked om nya restriktioner, på torsdag skulle alla restauranger och barer vara helt stängda. Gänget på vår gata beslutade då att gå ut och äta en sista lunch tillsammans. Sedan tidigare har restaurangerna varit stängda på kvällarna.
(null)

På torsdagen var det dags för veckans cykeltur, normalt brukar vi ta ett stopp för lunch. Så blev det även nu, men eftersom alla restauranger var stängda hade vi matsäck med oss.
(null)

Vid hemkomsten hade Gunilla och Lasse fixat hamburgare till ett större gäng som tack för hjälpen med det nya tältet.
(null)

(null)

(null)


På lördag var det tipspromenad, en trevlig runda med kluriga frågor.
(null)

Igår hade vi en fantastisk dag tillsammans, paella och kortspel stod på programmet😁.
Pia & Anders hade lagat en fantastisk paella till oss alla😁👌.
(null)

(null)

(null)

Efter att vi alla ätit oss mer än mätta så spelade vi Canasta.
(null)

Man kan tro att vi dricker vin varje dag, men så är det inte. Vi har blivit lite kända för våra vita dagar som är 4 i veckan😁.
Vi har haft en period med svalare temperatur och i samband med detta pajade kretskortet till vår panna. En stor eloge till Folksam som dagen efter anmälan betalade in ersättning på kontot dagen efter anmälan. Räckte med ett foto på det handskrivna kvittot.
(null)


Idag kom nya och tuffa restriktioner 
Endast 2 personer får träffas, så nu är det slut med boule, möllky och kortspel. Inte ens på en promenad får man vara fler än 2, så nu är det sociala livet satt ur spel. Men värmen är tillbaka så vi njuter ändå och vissa restauranger har hemkörningen så vi klagar inte.
Ta hand om er och följ alla restriktioner, så kan vi kanske snart umgås igen🥰




thomaslena.blogg.se

Här berättar vi om våra resor med husbilen och livet som pensionärer.

RSS 2.0