Carchuna och Almerimar

Vi stannade till på Camping Don Cactus i Carchuna i 3 nätter. Det var en fin camping vid havet och de hade även en pool, där vi tillbringade dagarna.

(null)

(null)

Däremot fanns det inget att se eller göra utanför campingen. Nu hade vi hamnat i ett område där all tillgänglig mark användes för odling i "plastväxthus". Fruktansvärt fula omgivningar vilket gjorde att vårt stopp inte blev så långt.
(null)

(null)

Så efter 3 dagar var vi nöjda med poolhäng och fri wi-fi, hade då tittat ikapp lite serier på C-More.
Nu ville vi till en plats med liv och rörelse med fortfarande vid havet. Då hittade vi en riktig pärla till ställplats - Puerto Deportivo Almerimar. Ställplatsen låg på en pir, med stranden på ena sidan och småbåtshamnen på andra sidan.
(null)

(null)

(null)

Här har vi haft härliga dagar med promenader runt och omkring småbåtshamnen.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Här duggar tätt med restauranger och barer, Bar Mario’s blev vår favorit när det gällde tapas, så fredag och lördag blev det tapaslunch här😍.
(null)

(null)

(null)

(null)

 I hamnen låg Bonnie & Clyde som ägdes av Monica från Sverige. Här passade vi båda på att få fotvård och jag fixade även håret och ögonbrynen😁.
(null)

(null)

(null)

Fick ryggskott och det ihop med en dålig höft gjorde att jag snubblade och slog i backen. Så nu har vi testat spansk sjukvård och det gick bra.
(null)

Att man parkerar som man vill, har vi sett tydligt sista veckan🤣.
(null)

(null)

Ställplatsen kostar 10 Euro/natt och det finns tillgång till dusch och toalett. Vill man ha el så kostar det 3 Euro extra. Själva klarade vi oss bra utan, då solcellerna laddar på bra☀️.
Imorgon drar vi vidare och som vanligt vet vi inte vart vi hamnar😁.

Eva
2020-02-23 @ 21:29:52
URL: http://mecamping.com

Så härligt det ser ut. Njut lite för mig också.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

thomaslena.blogg.se

Här berättar vi om våra resor med husbilen och livet som pensionärer.

RSS 2.0