3 favoriter inom 2-timmarsgränsen😁

Vi vill verkligen följa alla "regler" som gäller i dessa coronatider, vilket gör att vi håller oss max 2 timmar hemifrån.
Vårt första tripp sedan vi kom hem från Spanien gick till Hönö, ca 1 timma från hemmet och en plats vi ofta åker till. I år hade man istället för de 2 tidigare "uteplatserna" byggt en bred "altan" längs hela bryggan. Staketet med glaspartier gjorde att man fick lite lä och känsla av att vi satt på en uteservering. Tyvärr tog jag inget kort när vi alla satt där framför våra bilar😁.
  (null)

(null)

Här finns flera restauranger att välja på, men vi hamnar alltid på Franses som också har livemusik på helgerna.
(null)

Vår nästa tur gick till Hunnebostrand (exakt 2 timmars resa) och nu stod vi på ställplatsen för första gången. Vi har tidigare alltid stått ute på Stora Gåsholmen, då vi tycker ställplatsen är riktigt tråkig.
Nu finns det tydliga skyltar att man endast får parkera med personbil, så då är det bara att gilla läget. Hit åker vi gärna för att umgås med vänner som har sin båt här.

(null)

(null)

(null)

Denna helgen tillbringade vi på Lövstavikens ställplats i Falkenberg. En riktig favorit, där man kan promenera till centrum på ca 30 minuter. Med det fantastiska vädret vi har haft denna helgen så blev det fullbelagt.
(null)

(null)

(null)

(null)

Till dessa 3 platserna har vi anlänt onsdag eller torsdag, vilket varit tur då man kunnat få en riktigt bra plats. Inte lätt för alla som skall ge sig iväg på fredag efter jobbet i dessa tider.
Man kan tycka att vi som inte måste vara ute på helgen kunde välja andra dagar, men vi vill ha liv och rörelse och det får man inte i början på veckan.
Vi avslutade denna resan med att hämta ankungar som barnbarnet skall börja föda upp. Vi som hade en djurfri bil, åkte nu hem med en låda ankor bodelen🤣🤣🤣.
(null)

Nu blir vi hemma några dagar för fix i trädgården😁.

thomaslena.blogg.se

Här berättar vi om våra resor med husbilen och livet som pensionärer.

RSS 2.0