3 favoriter inom 2-timmarsgrĂ€nsen😁

Vi vill verkligen följa alla "regler" som gÀller i dessa coronatider, vilket gör att vi hÄller oss max 2 timmar hemifrÄn.
VĂ„rt första tripp sedan vi kom hem frĂ„n Spanien gick till Hönö, ca 1 timma frĂ„n hemmet och en plats vi ofta Ă„ker till. I Ă„r hade man istĂ€llet för de 2 tidigare "uteplatserna" byggt en bred "altan" lĂ€ngs hela bryggan. Staketet med glaspartier gjorde att man fick lite lĂ€ och kĂ€nsla av att vi satt pĂ„ en uteservering. TyvĂ€rr tog jag inget kort nĂ€r vi alla satt dĂ€r framför vĂ„ra bilar😁.
  (null)

(null)

HÀr finns flera restauranger att vÀlja pÄ, men vi hamnar alltid pÄ Franses som ocksÄ har livemusik pÄ helgerna.
(null)

VĂ„r nĂ€sta tur gick till Hunnebostrand (exakt 2 timmars resa) och nu stod vi pĂ„ stĂ€llplatsen för första gĂ„ngen. Vi har tidigare alltid stĂ„tt ute pĂ„ Stora GĂ„sholmen, dĂ„ vi tycker stĂ€llplatsen Ă€r riktigt trĂ„kig.
Nu finns det tydliga skyltar att man endast fÄr parkera med personbil, sÄ dÄ Àr det bara att gilla lÀget. Hit Äker vi gÀrna för att umgÄs med vÀnner som har sin bÄt hÀr.

(null)

(null)

(null)

Denna helgen tillbringade vi pÄ Lövstavikens stÀllplats i Falkenberg. En riktig favorit, dÀr man kan promenera till centrum pÄ ca 30 minuter. Med det fantastiska vÀdret vi har haft denna helgen sÄ blev det fullbelagt.
(null)

(null)

(null)

(null)

Till dessa 3 platserna har vi anlÀnt onsdag eller torsdag, vilket varit tur dÄ man kunnat fÄ en riktigt bra plats. Inte lÀtt för alla som skall ge sig ivÀg pÄ fredag efter jobbet i dessa tider.
Man kan tycka att vi som inte mĂ„ste vara ute pĂ„ helgen kunde vĂ€lja andra dagar, men vi vill ha liv och rörelse och det fĂ„r man inte i början pĂ„ veckan.
Vi avslutade denna resan med att hĂ€mta ankungar som barnbarnet skall börja föda upp. Vi som hade en djurfri bil, Ă„kte nu hem med en lĂ„da ankor bodelenđŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€Ł.
(null)

Nu blir vi hemma nĂ„gra dagar för fix i trĂ€dgĂ„rden😁.




Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

thomaslena.blogg.se

HÀr berÀttar vi om vÄra resor med husbilen och livet som pensionÀrer.

RSS 2.0