En och en halv månad med hårda restriktioner.

En period som inte bara haft tuffa restriktioner utan också varit ovanligt kall. Så inte så många bikinidagar vid poolen. Däremot har vi använt våra cyklar som aldrig förr, ibland känns det som sadeln är kvar i baken när man stiger av. Torsdagar cyklar vi ett helt gäng från campingen och tisdagar är vi 3 par som ger oss ut på en lite längre tur. 

(null)

(null)



(null)

Trevliga turer där vi inte bara fått se mycket, utan även kan vi känna att konditionen gått från 0 till mycket bättre🤣. Vi cyklar 2 - 2,4 mil per tur, så känner oss riktigt duktiga.
Här gjorde vi ett kort stopp för att se när de skördade blomkål.
(null)

Här har cyklat upp i bergen ovanför Santa Pola, där nere ser man vägen längs havet som vi ofta cyklar på🚴‍♀️.
(null)

(null)

(null)



Även om det varit kallare normalt, så har det ju varit varmt jämfört med Sverige🤣. Men vi har även haft riktigt goa dagar under perioden.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sista veckan nu har uteserveringarna öppnat så nu passar vi på att gå ut och äta lunch så ofta vi kan. De får än så länge bara ha öppet tills kl. 18.00 och detta kommer nog inte ändras före påsk även om smittoläget i Spanien är på bottennivå.
(null)

(null)

(null)

Nu börjar en del sin hemresa och vår plan är att åka härifrån om 1 1/2 vecka, men kanske skjuter vi upp resan. Vädret hemma ser ju inte så lockande ut och smittoläget är högt, så kan vi inte träffa barn och barnbarn så kanske vi stannar ett tag till.
Flera avskedsmiddagar är nu inbokade med start idag för Helen och Jonas, vårt yngsta par som åker hem på tisdag.
  (null)

Sköt om er och håll avstånd😁.




Anonym
2021-03-14 @ 12:59:20

Underbar bilder 🤗 Va rädda om er




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

thomaslena.blogg.se

Här berättar vi om våra resor med husbilen och livet som pensionärer.

RSS 2.0